Pszichológiai segítségnyújtás

önértékelési problémák, (pár)kapcsolati nehézségek, nőiséggel /férfiassággal kapcsolatos kérdések, életvezetéssel-, pártalálással-, gyermekvállalással kapcsolatos problémák, serdülőkor nehézségei, hangulatingadozások, stresszel való megküzdés hiánya, lehangoltság, motiválatlanság, szorongás, álmatlanság, dühkezelés, pszichoszomatikus tünetek, életkrízisek, válás, szeretett személy elvesztése, traumatikus életesemények feldolgozásának nehézsége 

Egyéni tanácsadáson olyan személyek keresnek meg, akik munkahelyi-, párkapcsolati-, életvezetési problémával küzdenek. Akik azt érzik, túl sok stresszt, feszültséget hordoznak, ami akár testi tünetekben is megjelenhet pl. fejfájás, gyomorpanaszok, alvászavar, evészavar, légzési nehézségek. Serdülők, akik nehezen járják a kamaszkor rögös útját, fiatal felnőttek, akik az önállósodással küzdenek. Szülők, akik hol a gyermekükkel, hol a párjukkal jönnek ki nehezen és azok is megkeresnek akik egyszerűen csak befelé, önmaguk felé szeretnének utat találni, hogy szeretetteljesebb kapcsolatot alakíthassanak ki önmagukkal.

Non-verbális fókuszú tánc és kifejezésterápiás rendelésemet azoknak ajánlom, akik a testi önkifejezés útjait kutatják, hogy rátaláljanak kiteljesedettebb, és egész-ségesebb énjükre. Olyanok is megkeresnek, akiknek az érintés, a szabad tánc / mozgás, érzelmeik felismerése és kifejeződése, a befelé figyelés nehézséget jelent. Az is lehet, hogy valaki épp a szabad táncban és annak  felszabadító erején keresztül tud igazán kapcsolódni Önmagához és szeretné mélyíteni Önismeretét. Segítséget nyújtok azoknak is,  akik nagyon korai életszakasz traumáján túlesve keresik a továbblépés/mozdulás lehetőségét. 

katt ide az IKT módszerhez

Szülőknek, pároknak pár-, és családterápiás konzultáció: Párterápiás rendelésemet azon pároknak ajánlom, akik mindketten motiváltak arra, hogy valami változást érhessenek el a kapcsolatukban. Emögött húzódhatnak régi, fel nem dolgozott sérelmek, meg nem született gyermek vesztesége, habitusbeli különbségek, kommunikációs nehézségek, egymásra hangolódási nehézség, szexuális, intimitásbeli problémák. Családterápiát azoknak ajánlom, akiknél szülőként nevelésbeli különbségek mutatkoznak. A gyermekek között testvérkonfliktus áll fönn, vagy akár egy mozaikcsaládban betöltött  új szerepkör nehézségivel küzdenek a tagok. 

 verajaro@yahoo.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el