Női Körben

Integrált kifejezés és táncterápiás csoport Nőknek

Női Körben

integrált kifejezés-és táncterápia nőknek

A Női Körben először 2012-ben indult útjára egy 10 alkalmas női csoporttal. Azóta számos női műhelyt vezettem, s dolgozom egyén folyamatban olyan nőkkel, akik nehezen találnak utat saját testükhöz, érzéseikhez, nőiségükhöz. Mi nők, tele vagyunk hiedelmekkel, a társadalom által meghatározott női szerephez tartozó fantáziákkal és kötelezettségekkel, amelyek sokszor eltérítenek attól, hogy saját, autentikus női létünket felfedezhessük. Hiszem azt, hogy minden nő egyedi és megismételhetetlen. Minden nő saját történetét hordozza testében, méhében, sejtjeiben. Hordozza női felmenőitől kapott, a női szerepre vonatkozó mintáit, gondolatait. Él bennünk egy belső kép a szexualitásról, a női testről, a gyerekvállalásról, szülésről, a férfiakkal/nőkkel való viszonyulásokról, amely sokszor segít a döntéshozásban, helyzetek megoldásában, s hogy eligazodjunk a világban. Azonban, van, hogy ez a kép hamis képpé alakul, s nem tükrözi valódi érzéseinket, vágyainkat, gondolatainkat. S ha túlságosan eltávolodunk legbensőbb Önmagunktól, ez a kép rögzülhet, befagyhat, nem tud formálódni, s nem tud minket támogatni a fejlődésben. A Női Kör abban támogathat Téged, hogy ránézhess ezekre a régről hozott, belsővé vált Női képeidre. Eldöntheted, melyiket hordozod tovább Magadban, s melyik az, amelyik hátráltat, visszahúz, elakaszt a továbblépésben. Közelebb kerülhetsz női tested adta lehetőségeidhez, felfedezhetsz olyan női minőségeidet, amikkel talán még nem is találkoztál.

Hiszem, hogy van egy mély, ősi, közös női tudás. Egyfajta Bölcsesség, amely Bennünk él. Ezt a tudást szólíthatjuk meg a Női Körben, egy közösségben, a történeteink megosztásával, az együtt táncolásainkkal, az érintésekkel.

A 8 alkalmas női csoportról további információ és jelentkezés itt.

 verajaro@yahoo.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el