Archív

Női Körben csoport 6 alkalmas integrált kifejezés-, és táncterápiás csoport

A 6 alkalmas csoport a női lét témáit járja körül a szabad, önkifejező tánc, a testmunka, különböző művészetterápiás eszközök (rajzolás, festés, agyagozás) és a mesefeldolgozás eszközeivel. A tematikus alkalmak s a zárt csoport biztonságos, megtartó teret nyújtva segít felfedezni belső kincseinket, erőforrásainkat.

A Körben egymást támogatva, inspirálva lerakhatunk a múlt terheiből. Figyelmet szentelhetünk a bennünk élő és általunk éltetett női szerepeinknek, fontos életszakaszainknak, generációkon átívelő női mintáinknak, s a mesékben fellelhető női archetípusok gyógyító erejének.

Ajánlom azoknak, akik úgy érzik, még nem teljesedtek ki női mivoltukban, akik elakadást éreznek párkapcsolatukban, anyaságukban, szexualitásukban. Várom azokat, akik elégedetlenek testi adottságaikkal, küzdenek női betegségekkel, nehezen fogadják el testi változásaikat. S várom azokat is, akik vágynak kapcsolódni ahhoz a belső női bölcsességükhöz, amely talán már a születésünk óta ott szunnyad Bennünk!

A csoport időpontjai:

2020. 26., augusztus 29-30., szeptember 19-20., október 17-18 vagy 24-25., november 14-15., december 12-13.,

Egy két napos alkalom ára: 34.000 Ft

Információ és jelentkezés: verajaro@yahoo.com,

bővebb információért katt ideIde írhatsz...

 verajaro@yahoo.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el